Σάββατο 5 Μαΐου 2012
Έτσι είναι αδέρφια, δυστυχώς, μαλάκες υπάρχουν ακόμη στην Ελλάδα (και προσωπικά, δεν περίμενα να μην) και δυστυχώς όχι μόνο ο δικομματισμός, αλλά ο παλαιοκομματισμός θα θριαμβεύσει ακόμη μία φορά.

Βαριές κουβέντες; Δεν νομίζω... Σε μία κοινωνία όπου όλοι προσφωνούμε όλους με την λέξη μαλάκα, νομίζω ότι απλά έγινε βίωμα. Δεν γίνεται να εξηγηθούν αλλιώς όλες οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων εβδομάδων. Δεν γίνεται να εξηγηθεί ότι ΟΛΟΙ αυτοί που επί 35+ χρόνια είναι συνυπεύθυνοι των δεινών αυτής της χώρας θα είναι ΞΑΝΑ εντός Βουλής. Κι όταν λέμε ΟΛΟΙ εννοούμε ΟΛΟΙ. Μήπως δεν ήταν οι κύριοι και κυρίες της αριστεράς και της άκρα αριστεράς που μια χαρά παίρναν επιχορηγήσεις και λοιπά επιδόματα; Δεν ήταν μήπως κι αυτοί που ψηφίσανε τον νόμο περί βουλευτικής ασυλίας; Δεν είναι μήπως αυτοί που ενώ θα έπρεπε να ήταν οι πρώτοι που θα παραιτούντο των μηναίων αποδοχών τους ώστε να δείξουν στον κόσμο ότι τουλάχιστον υπάρχει κάποιος που δεν τον γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι και συμπάσχει μαζί του, δεν κάνανε καμία απολύτως τέτοια κίνηση (με εξαίρεση την ΔημΑρ που παραιτήθηκε από τα έξτρα επιδόματα των συμβουλίων). 


Ποιος; Πείτε μου έναν που αυτή τη στιγμή από όλα τα κόμματα μπορεί να δώσει ελπίδα στον κόσμο και ότι είναι καθαρός; Ότι μπορεί ο κόσμος να στηριχθεί σε αυτόν; Δεν θα μιλήσω για ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, έχουμε πολλούς που μιλάνε για αυτούς. Δεν ακούω όμως πολλούς που πραγματικά αναγνωρίζουν το πρόβλημα της Ελλάδος. Κι αυτό λέγεται ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Και σε αυτό εμπίπτουν ΟΛΟΙ τους. Ανεξαιρέτως. 

Το ΚΚΕ με σύνθημα Ψηφίστε μας κι ας μην συμφωνείτε μαζί μας.... Έλεος ρε παιδιά, έλεος... Πραγματικά ο κόσμος γελάει, κι όμως υπάρχει ένα 11% που ψηφίζει το ΚΚΕ!!! Ψηφίζει την Αλέκα που απορρίπτει όλες τις συνεργασίες, που είπε το αμίμητο 'φανταστείτε μία αντιπολίτευση με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Θα είναι σοβαρή αντιπολίτευση;' (ενώ εσύ έ; Κάνεις σοβαρή αντιπολίτευση... Ήμαρτον δηλαδή). Και που' σαι Αλέκα, οι κακιές γλώσσες λένε ότι η δήλωσή σου περί σκισίματος του 50% του προγράμματός σου είναι γιατί δεν υπάρχει το άλλο 50%. Και κάτι τελευταίο, στην σελίδα του προγράμματος αναφέρετε ως ημερομηνία η 29η Μαίου 1996!!! Δηλαδή από το 1996 μέχρι και σήμερα, 16 χρόνια μετά δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως έτσι; Ότι θα κάνατε και τότε, θα κάνετε και τώρα.... 

Ο Αλέξης που κρύβεται πίσω από τις λέξεις κάνει σίγουρα για πρόεδρος... 15μελούς όμως... Είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι την Πέμπτη που έκανε την συγκέντρωση φώναζε 'έκδρομη, έκδρομη' καθότι η μέρα ήταν ταμαμ για κάτι τέτοιο. Πιο κακογραμμένο πρόγραμμα, πιο ασυνάρτητα πράγματα πραγματικά δεν έχω ξανακούσει. Αριστερές φανφάρες του τίποτα με μπόλικο δήθεν. Ρε συ Αλέξη, κάνε μας μία χάρη, επείδη φαίνεται ότι είσαι επαγγελματίας πολιτικός κι εσύ. Αφού υπάρχει κόσμος που θα σε ψηφίσει χωρίς να ξέρει ακριβώς το γιατί ή κυρίως για να 'τιμωρήσει' τους δύο μεγάλους, μπορείς τουλάχιστον να μη μπλέκεις με πράγματα που δεν έχεις ιδέα. Τουλάχιστον θα ακούμε τις ομιλίες σου και θα γελάμε αλλά χωρίς να σπάμε τα νεύρα μας όταν λές ότι νάναι.

Ο κυρ-Φώτης. Ίσως ο μοναδικός που από την αριστέρα έχει κάτι να πει. Αλλά έχει δύο τεράστια προβλήματα. Είναι απελπιστικά μόνος ουσιαστικά, δεν υπάρχει άλλος γύρω του που μπορεί να δείξει ή να δώσει κάτι και το πρόγραμμα της ΔημΑρ, μοιάζει με του ΠΑΣΟΚ αλλά κάτι χρόνια νωρίτερα. Κυρ-Φώτη, σε έφαγε επίσης όλη αυτή η υπόνοια ότι είσαι το δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ και που εσύ άργησες να το αποκυρήξεις. Αλλά εν τέλει, κι εσύ ήσουν μέσα στα καθέκαστα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι θέμα μνημονίου ή ευρώ, είναι θέμα αρχών. Κι ακόμη κι εάν είσαι στα χλωρά (ίσως μαζί με τον Μάνο) εν τέλει θα έπρεπε να καείτε μαζί με τα ξερά. 

Η Ντόρα καλά τα λέει τους τελευταίους μήνες... Αλλά μήπως δεν ήταν κι αυτή μέσα σε όλα τα προηγούμενα χρόνια; Στις κυβερνήσεις, στις αντιπολιτεύσεις; Ξέρεις Ντόρα, το στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα δεν περνάει αυτή την εποχή. Είναι η εποχή του νέου. Αλλά η αλήθεια είναι γιατί να μην λες ότι λές; Ξέρεις ότι μπορείς να στηριχθείς σε όλους τους μαλάκες Έλληνες που εν τέλει θα 'τιμωρήσουν' τους κακούς της κυβέρνησης και θα σε βάλουν μέσα στη βουλή εν τέλει, λες και ήσουν εκτός βουλής τα τελευταία 30 χρόνια....

Ο Καρατζαφέρης.... Νομίζω ότι τα είπα όλα.... Καθότι θα πρέπει να μιλήσω μόλις κι ο ίδιος ξεκαθαρίσει τι ακριβώς πρεσβεύει κι ο ίδιος και το ΛΑΟΣ. Προς το παρόν είναι ο πρεσβευτής του τίποτα.

Για τον Μάνο τα είπα μαζί με τον κυρ-Φώτη. Καλές ιδέες αλλά απελπιστικά μόνος. Του αναγνωρίζω ότι ειναι εκτός πολιτικής από το 1992 αλλά ως εκεί. Για μένα το πολιτικό σύστημα πρέπει να τιμωρηθεί εν συνόλω, κι όχι με την μνήμη χρυσόψαρου του Έλληνα. Ξέρω, ξέρω δεν είναι σωστό, αλλά σίγουρα δεν είναι ο Μάνος αυτός που θα μου πει ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος. Ούτως η αλλιώς τον είχαν επιμελώς εκτός κατά το μεγαλύτερο διάστημα της προεκλογικής περιόδου κι αυτό του στοίχησε ήδη την είσοδο.

Για την Χρυσή Αυγή θα αναφέρω ότι πρέπει πραγματικά να ευχαριστεί όλο το πολιτικό σύστημα που διέλυσε την Ελλάδα και φόβισε τους Έλληνες τόσο πολύ που την βάζουν στη Βουλή και μάλιστα με εντυπωσιακό ποσοστό, μεγαλύτερο του ΛΑΟΣ και ίσως να χτυπήσει εν τέλει και τη ΔημΑρ. Για όλους αυτούς που φοβούνται τόσο πολύ την Χρυσή Αυγή, απλά να βάλουν στο μυαλό τους ότι εδώ και 35+ χρόνια αποδέχονται την άλλη ακραία οργάνωση, το ΚΚΕ. Μήπως ο Στάλιν και ο Ζαχαριάδης δεν σφάξανε κόσμο και κοσμάκη; Και μάλιστα δικό τους κόσμο, ντόπιους. Αλλά μην το παίζετε δημοκράτες με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Σε ότι αφορά το θέμα προγράμματος της Χρυσής Αυγής, απλά δεν έχει πρόγραμμα. Έχει ρίξει όλο το βάρος εκεί που βλέπει ότι έχει ψωμί. Στον φόβο του απλού Έλληνα να περπατήσει έξω από το σπίτι του πλέον. Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, είναι ίσως το μεγαλύτερο κατόρθωμα του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος.... Αυτούς που θέλετε να ψηφίσετε ΞΑΝΑ....

Ο Καμμένος... Τι να πω για τον Καμμένο; Δεξιός λαικιτζής τύπου Εκουαδόρ (επαχθές χρέος και τα τοιάυτα) αλλά δυστυχώς ως εκεί. Κι αυτός 20 χρόνια στη ΝΔ δεν έκανε και τίποτα. Διατέλεσε υπουργός κι όλας. Ουσιαστικά δηλαδή ήταν μέρος του προβλήματος που έχει η χώρα. Πάνο, απλά έχε υπόψη σου ότι επαχθές χρέος χωρίς πλάτες δεν παίζει. Το Εκουαδόρ (ο Ισημερινός για όσους το ξέρουν έτσι) είχε πλάτες. Είχε την Ρωσία, είχε τη Νότιο Αμερική και προπάντων έχει εξαγωγική οικονομία. Κάτι που η Ελλάδα εγκατέλειψε εδώ και χρόνια.... 

Τους ευχαριστούμε όλους, όπως ευχαριστούμε και όλους όσους τους ψηφίσουν. Το γέλιο είναι ότι υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι ψηφίζοντας κάτι άλλο απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κάνει αντίσταση... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ... Ρε, όλοι ίδιοι είναι, όλοι μέλη μιας κλίκας και επαγγελματίες πολιτικοί. Αλλά η αλήθεια είναι ότι καλά μας κάνουν. Τέτοιοι είμαστε, τέτοιους πολιτικούς θα έχουμε. Και πραγματικά θα χαρώ να μας ξεβρακώσουν, να μας τα πάρουν όλα γιατί αυτό μας αξίζει εφόσον τους ξαναβγάλουμε.

Εφόσον δεν θέλουμε να ψαχτούμε, να δουμε ότι υπάρχουν κόμματα που μπορούν να δώσουν ελπίδα και που τεχνιέντως δεν τους δώσανε υπόσταση τα κανάλια μαζικής αποκοίμησης και που επιτέλους μετά από 35+ χρόνια θα έπρεπε να καταλάβουμε ότι πρέπει να αλλάξουμε μυαλά και να τιμωρίσουμε πραγματικά όλους αυτούς αφήνοντας τους απέξω. Ναι απέξω. Έξω εντελώς. Και να βάλουμε κόσμο που δεν έχει σχέση με την επαγγελματική πολιτική, αλλά που είναι ένας από εμάς, που δεν είναι από τζάκι, που δεν είναι μέλος της κλίκας. Αλλά όχι.... Πιστεύετε ακόμη ότι σας χρωστάνε εε? Τα μοναδικά χρωστούμενα αδέρφια είναι τα δικά μας.... Και αυτά κανένας από αυτούς δεν πρόκειται να πληρώσει.

Κι επειδή προφανώς ο αυριανός ψήφος του Έλληνα θα είναι για ακόμη μία φορά για γέλια, το link παρακάτω θα σας κάνει να γελάσετε με τη διακωμώδηση ενός εκλογικού προγράμματος του κόμματος της Καψούρας. Διαβάστε και θα καταλάβετε γιατί εμείς Ψηφίζουμε Ναυάγια.

Καλό βόλι αύριο και καλά να πάθουμε,

Dj Soul




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Navagia Internet Radio

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας στο blog@navagia.gr για ιδέες, άρθρα, χωρίς ύβρεις και με πολύ πάθος, χιούμορ ή οργή και δείτε το κείμενό σας στο blog μας.

Ετικέτες

2012 (1) 21 Ιουλίου (1) 4-4-2 (1) 6 δόση (1) αγανάκτηση (1) αλλαγές (1) αμοιβή (2) αναλγησία (1) ανεξαρτησία (1) ανθελληνισμός (1) ανοικτή επιστολή (2) άντρες (1) ΑΟΖ (1) Αρχίσαμε (1) Αστυνομία (1) Βαξεβάνης (2) βατικανό (1) βάτραχος (1) Βενιζέλος (2) βιετνάμ (1) βλακεία (1) βουλευτές (6) ΓΑΠ (5) γενικά (1) ΓΕΝΟΠ (1) γερμανία (2) Γιλμάζ (1) γραμματείς (1) γυναίκες (1) δανεια (1) ΔΕΗ (2) δελφίνοι (1) ΔΗΜΑΡ (1) δημοκρατια (1) δημοκρατία (2) δημόσιο (1) δημοσιογράφοι (1) δημοσκοπήσεις (1) δημοψήφισμα (1) δικηγορικά γραφεία (1) δικομματισμός (1) ΔΝΤ (2) δύο σταθμά (1) ΕΕ (1) εθνική κυριαρχία (2) εκκαθαριστικά σημειώματα (1) εκλογες (2) εκλογές (7) εκλογικός νόμος (1) έκτη δόση (1) ελεκτικές εταιρείες (1) ελλάδα (13) εμπάθεια (1) ενέργεια (1) εποπτεία (1) εργασία (1) έρωτας (1) ευρώ (2) ευρώπη (3) εφημερίδες (1) εφορία (1) ημερολόγιο (1) ΗΠΑ (3) ιδιώτες (1) Ιράν (2) Ισλανδια (1) καναπές (1) ΚΚΕ (2) κόμματα (1) Κουβέλης (1) Κουλούρης (1) κουρεμα (1) κούρεμα (2) κράτος (1) κρίση (5) κυβέρνηση (2) κυνηγοι κεφαλών (1) κωμικά (1) Λοβέρδος (1) λυση (1) μαλακες (1) μάουζερ (1) ΜΑΤ (1) Μέρκελ (2) μήνυμα (1) ΜΙΤ (1) μπένυ (5) ΝΔ (2) νέα μέτρα (1) νέες θέσεις (1) Νίτσε (1) ξεπούλημα (1) ξέσπασμα (1) οικονομία (3) Ολι Ρεν (1) οργή (1) Ουγγαρία (1) Πάγκαλος (2) παγκοσμιοποίηση (1) Παπαδήμος (2) ΠΑΣΟΚ (5) Παττακός (1) πειράματα (1) ποδόσφαιρο (1) πολεμος (2) πόλεμος (2) πολιτική (6) Πούτιν (1) προδοσία (2) Πρόεδρος της Δημοκρατίας (1) πυρκαγιές (1) ρουσφέτι (1) Ρωσία (1) Σαμαράς (2) σκάνδαλο (1) στάση πληρωμών (1) συνομωσία (2) ΣΥΡΙΖΑ (2) τεχνολογία (1) ΤΟ ΒΗΜΑ (1) τουρκία (3) τράπεζες (4) Τσόμσκι (1) υπαρχουν (1) φόροι (1) ΧΑ (1) χαράτσι (1) χίπις (1) χούντα (1) χρεοκοπία (1) χρέος (3) χρεωκοπία (2) Χρυσή Αυγή (2) χρυσοχοϊδης (2) χωριο (1) ψήφος (2) Dj Nik (1) dj soul (1) djsoul (59) kanapedistas (1) phitzi (24)

Είμαι ο... και λέγομαι

Παρακολουθήστε μας!