Τρίτη 15 Μαΐου 2012
Από την 6η Μαίου και μετά (όπως και μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση) όλοι οι πολιτικοί και πολιτικάντηδες, οι δημοσιογράφοι και οι λοιποί ψάχνουμε το μήνυμα που έστειλε ο λαός μέσω του ψήφου του. Είναι μία επαναλαμβανόμενη διαδικασία σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση έτσι και σε αυτή οι πολιτικοί πιστεύουν ότι αποκρυπτογράφησαν αυτό το μήνυμα. Στη συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία το ονόμασαν ‘κυβέρνηση συνεργασίας’. 

Πόσο όμορφα είναι όλα ε; Τώρα που ξέρουμε ποιο είναι το μήνυμα των ψηφοφόρων, μπορούμε να προχωρήσουμε στα καθ’ ημάς. Δηλαδή, στην ατέρμονη παπαρολογία περί ευθυνών του ποιος φταίει και εν τέλει το μήνυμα αυτό δεν γίνεται πραγματικότητα. Ο Αντωνάκης που ήθελε αυτοδυναμία αλλά τώρα λέει εντάξει σε μία κυβέρνηση συνεργασίας που μπορεί εάν θέλουν να την ανεχτεί κι όλας. Ο Βενιζέλος που το έλεγε εξ’αρχής αυτό και τώρα δικαιώνεται αλλά εν τέλει φταίει ο Τσίπρας που δεν γίνεται κυβέρνηση συνεργασίας. Ο Τσίπρας που μάλλον δεν έχει καταλάβει τι πρέπει να γίνει και εν πάσει περιπτώσει έχει μία τρικυμία εν κρανίω και σε αυτά που λέει και σε αυτά που πιστεύει ότι αντιπροσωπεύει. Ο Κουβέλης που φοβάται ότι θα τον πούνε μνημονιακό και θα χάσει και τους λίγους που έχει και θέλει τον Τσίπρα για ξεκάρφωμα. Το ΚΚΕ που είναι στην κοσμάρα του και εν γένει δεν έχει δώσει τίποτα σε αυτόν τον τόπο εδώ και 38 χρόνια εκτός από απεργίες, διώξεις κατά των επιχειρήσεων και καταστροφή της επιχειρηματικότητας και του ανταγωνισμού με τα ανεκδιήγητα συνδικάτα του. Ο ανεξάρτητος Πάνος και οι καμένοι Έλληνες του που πιστεύουν ότι αυτά που δεν έγιναν 40 χρόνια θα μπορούν να γίνουν με επτά προτάσεις μέσα σε μία νύχτα, χωρίς υποδομή αλλά με την προϋπόθεση να φύγει ο Σαμαράς από την ΝΔ και να γυρίσει ο Καραμανλής. Η ΧΑ η οποία δεν έχει κληθεί πουθενά και που όλοι την απεχθάνονται γιατί όπως πάντα αυτή η χώρα είναι πάνω από όλα ‘δημοκρατική’. 

Δεν νομίζω ότι θα εκπλήξει κανένα ότι το μήνυμα των εκλογών δεν είναι ‘κυβέρνηση συνεργασίας’. Το μήνυμα των εκλογών είναι ότι ο λαός έχει πάψει πολλά χρόνια να είναι ‘σοφός’ και έχει μεταβληθεί σε μάζα από λαικιστές. Το μήνυμα των εκλογών είναι ότι πραγματικά ‘Μαζί τα φάγαμε’, ότι πραγματικά αξίζουμε τα καραγκιοζηλίκια, ότι πραγματικά είμαστε για τα πανηγύρια. Ως λαός πάντα. 

Γιατί το μήνυμα των εκλογών αδέρφια, είναι ότι τελικά … μαλάκες υπάρχουν… και είναι ο πρώην ‘σοφός’ λαός…. 

Καλή μας τύχη στη συναρμολόγηση...

ΥΓ. Το άρθρο Κι όμως ... Μαλάκες υπάρχουν της 5ης Μαίου βγήκε αληθινό, δυστυχώς...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Navagia Internet Radio

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας στο blog@navagia.gr για ιδέες, άρθρα, χωρίς ύβρεις και με πολύ πάθος, χιούμορ ή οργή και δείτε το κείμενό σας στο blog μας.

Ετικέτες

2012 (1) 21 Ιουλίου (1) 4-4-2 (1) 6 δόση (1) αγανάκτηση (1) αλλαγές (1) αμοιβή (2) αναλγησία (1) ανεξαρτησία (1) ανθελληνισμός (1) ανοικτή επιστολή (2) άντρες (1) ΑΟΖ (1) Αρχίσαμε (1) Αστυνομία (1) Βαξεβάνης (2) βατικανό (1) βάτραχος (1) Βενιζέλος (2) βιετνάμ (1) βλακεία (1) βουλευτές (6) ΓΑΠ (5) γενικά (1) ΓΕΝΟΠ (1) γερμανία (2) Γιλμάζ (1) γραμματείς (1) γυναίκες (1) δανεια (1) ΔΕΗ (2) δελφίνοι (1) ΔΗΜΑΡ (1) δημοκρατια (1) δημοκρατία (2) δημόσιο (1) δημοσιογράφοι (1) δημοσκοπήσεις (1) δημοψήφισμα (1) δικηγορικά γραφεία (1) δικομματισμός (1) ΔΝΤ (2) δύο σταθμά (1) ΕΕ (1) εθνική κυριαρχία (2) εκκαθαριστικά σημειώματα (1) εκλογες (2) εκλογές (7) εκλογικός νόμος (1) έκτη δόση (1) ελεκτικές εταιρείες (1) ελλάδα (13) εμπάθεια (1) ενέργεια (1) εποπτεία (1) εργασία (1) έρωτας (1) ευρώ (2) ευρώπη (3) εφημερίδες (1) εφορία (1) ημερολόγιο (1) ΗΠΑ (3) ιδιώτες (1) Ιράν (2) Ισλανδια (1) καναπές (1) ΚΚΕ (2) κόμματα (1) Κουβέλης (1) Κουλούρης (1) κουρεμα (1) κούρεμα (2) κράτος (1) κρίση (5) κυβέρνηση (2) κυνηγοι κεφαλών (1) κωμικά (1) Λοβέρδος (1) λυση (1) μαλακες (1) μάουζερ (1) ΜΑΤ (1) Μέρκελ (2) μήνυμα (1) ΜΙΤ (1) μπένυ (5) ΝΔ (2) νέα μέτρα (1) νέες θέσεις (1) Νίτσε (1) ξεπούλημα (1) ξέσπασμα (1) οικονομία (3) Ολι Ρεν (1) οργή (1) Ουγγαρία (1) Πάγκαλος (2) παγκοσμιοποίηση (1) Παπαδήμος (2) ΠΑΣΟΚ (5) Παττακός (1) πειράματα (1) ποδόσφαιρο (1) πολεμος (2) πόλεμος (2) πολιτική (6) Πούτιν (1) προδοσία (2) Πρόεδρος της Δημοκρατίας (1) πυρκαγιές (1) ρουσφέτι (1) Ρωσία (1) Σαμαράς (2) σκάνδαλο (1) στάση πληρωμών (1) συνομωσία (2) ΣΥΡΙΖΑ (2) τεχνολογία (1) ΤΟ ΒΗΜΑ (1) τουρκία (3) τράπεζες (4) Τσόμσκι (1) υπαρχουν (1) φόροι (1) ΧΑ (1) χαράτσι (1) χίπις (1) χούντα (1) χρεοκοπία (1) χρέος (3) χρεωκοπία (2) Χρυσή Αυγή (2) χρυσοχοϊδης (2) χωριο (1) ψήφος (2) Dj Nik (1) dj soul (1) djsoul (59) kanapedistas (1) phitzi (24)

Είμαι ο... και λέγομαι

Παρακολουθήστε μας!